۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
1393/04/07 https://boroujenh.skums.ac.ir/img/NoImage.jpg
تشديد نظارت بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي از يكم ماه مبارك رمضان در استان آغاز مي شود
مدير مركز سلامت محيط و كار مركز بهداشت استان گفت: طرح ويژه بهداشت محيط با هدف تشديد نظارت بر فعاليت مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي از اول ماه مبارك رمضان در استان آغاز و تا پايان اين ماه ادامه مي يابد.
حسن كرمي افزود: در اين طرح برخي از فعاليتهاي خاص واحد هاي توليد مواد غذايي از جمله تهيه و فروش زولبيا و باميه،‌ انواع شيريني هاي سنتي، آش،‌ حليم مورد نظارت كارشناسان مركز بهداشت استان و شهرستان ها قرار مي گيرد.
به گفته وي، در اين طرح بررسي فاكتور هاي محيطي مضر براي سلامت انسان و پيشگيري و رفع اثرهاي ناشي از عوامل زيان آور مورد تاكيد است.
كرمي اذعان داشت: حدود۱۳۵ بازرس بهداشتي همه روزه از ساعت ۸صبح تا ۸شب كار نظارت بر عرضه موادغذايي بهداشتي را در سطح استان را بر عهده دارند.
وي، تعداد كارگاه ها و شيريني فروشي هاي سطح استان را كه در اين طرح بيش از پيش مورد كنترل قرار خواهند گرفت را ۲۶۵ مورد ، تعداد مغازه هاي حليم و آش را ۴۳ مورد و نانوايي ها را ۶۲۶ مورد اعلام كرد.
وي ازف روشندگان خواست به منظور پيشگيري از بروز بيماري ها از عرضه زولبيا، باميه و شيريني هاي سنتي ويژه ماه رمضان و خرما به صورت فله اي و رو باز يا در بسته بندي هاي غير مجاز از قبيل جعبه هاي شيريني غير بهداشتي و غير استاندارد و كيسه هاي بازيافتي خودداري نمايند.
مدير مركز سلامت محيط و كار مركز بهداشت استان همچنين از مردم خواست در صورت مشاهده هر گونه مشكل بهداشتي موارد را با مركز سلامت محيط و كار دانشگاه علوم پزشكي استان از طريق شماره تماس: ۲۲۲۱۵۳۴ يا پيام گير ۲۲۲۵۵۹۰ اطلاع رساني كنند.
بر اساس اين گزارش،‌ هم اكنون ۹هزارو ۹۸۵ مركز تهيه و توزيع مواد غذايي، ۲۰۵۴ مورد اماكن بين راهي مشمول ماده ۱۳ و ۱۱۲ مركز بين راهي در استان فعال مي باشد.
تعداد بازدید: 107
Powered by DorsaPortal