مرکز بهداشت شهرستان بروجن
۱۳۹۸ سه شنبه ۲۸ خرداد
بهبود تغذیه
هدف کلی واحد بهبود تغذیه جامعه: تامین،حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه

اهداف برنامه ای:
1- بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر 6 سال
2- بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان
3- بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده
4- بهبود وضعیت تغذیه سالمندان
5- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
6- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن
7- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها(ویتامین هایA,D,B2، روی و کلسیم)
8- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری دیابت
9- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع پوکی استخوان
10- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری قلبی عروقی
11- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی
12- بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی تغذیه

وظایف کلی در جهت رسیدن به اهداف برنامه ای:
1- اجرای برنامه آموزشی جهت جامعه 
2- اجرای برنامه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی 
3- اجرای برنامه آموزشی جهت ادارات 
4- اجرای برنامه آموزشی جهت کارخانه ها و مراکز جمعی 
5- اجرای برنامه آموزشی جهت مدارس (دانش آموزان ،اولیاء دانش آموزان و معلمین) 
6- آهن یاری در مدارس 
7- پایش سالیانه ید ادرار دانش آموزان
8- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی
9- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی
10- نظارت از کارخانه ها ی دارای سلف سرویس و مراکز جمعی 
11- انجام طرح های مداخله ای و پژوهشی
تاریخ به روز رسانی: 1391/07/15
تعداد بازدید: 2810
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : بروجن ،ابتداي جاده سياسرد ،شبكه بهداشت شهرستان بروجن
كدپستي : 8871683517                 تلفن :34259000-038
دور نگار :  34245617-038
تاریخ بروز رسانی 1398/03/27
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal