مرکز بهداشت شهرستان بروجن
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۷ تير
1394/02/08
برگزاري كارگاه آموزشي بر عليه طغيان بيماري اسهالي
بدنبال طغيان بيماري منتقله از آب و غذا (بيماريهاي اسهالي)
كارگاه آموزشي يك روزه اي جهت كارشناسان، كاردان ها و كاركنان اين شبكه برگزار گرديد و آموزشهاي لازم در خصوص نحوه برخورد و چگونگي استفاده از ميوه جات وسبزيجات تازه به حاضرين ارائه گرديد .
دكتر اعتمادي معاونت بهداشتي شبكه ضمن عرض خيرمقدم در سخنان كوتاهي اظهار داشتند آمادگي كليه مراكز بهداشتي درماني در مواقع ضروري و توزيع داروي مورد نياز مراكز از اهم اقدامات انجام شده در اين راستا بوده كه همچنان نيز با توجه به گزارش هر چند اندك بيماري و مراجعه به اورژانس ادامه دارد ولي خوشبختانه تاكنون توانسته ايم بدور از هرگونه حاشيه و با سعه صبر به بيماران رسيدگي كنيم و از پرسنل خواستند با حوصله و بردباري به توجيه مردم ومسئولين پرداخته و پرهيز از هرگونه اضطراب و حساسيت هاي خاص و عدم دامن زدن به شايعات و دعوت به آرامش و سفارش نكات
بهداشتي را خواستار شدند.
خانم دكتر شيراني سرگروه علمي كميته بررسي طغيان بيماريهاي اسهالي در شهرستان بروجن در اين مورد به اقدامات انجام شده ازجمله تشكيل جلسات ستادي بصورت مرتب و توزيع بيش دو هزار برگ تراكت آموزشي در اين خصوص و حضور درمدارس و آموزش مربيان و دانش آموزان و حضور در پايگاه نماز جمعه و برپايي ايستگاه سلامت اشاره كرده و به نمونه هي آزمايشي و نتايج مربوطه پرداخته و به سالم بودن آب مصرفي اطمينان دادند و ريشه اين مشكل را در ميوه و سبزيجات دانسته كه بر اساس گزارشات اقدامات پيشگيرانه انجام و بعضا" در حال پيگيري ميباشد.
درادامه نيز پنل كارشناسي تشكيل و به سوالات و ابهامات حاضرين توسط معاونت بهداشتي و سرگروه علمي مسئولين واحدها پاسخ داده شد.
تعداد بازدید:
14
نویسنده:
منبع:
روابط عمومي
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
آدرس : بروجن ،ابتداي جاده سياسرد ،شبكه بهداشت شهرستان بروجن
كدپستي : 8871683517                 تلفن :34259000-038
دور نگار :  34245617-038
تاریخ بروز رسانی 1397/04/26
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
Powered by DorsaPortal