مرکز بهداشت شهرستان بروجن
۱۴۰۳/۲/۹
1402/11/29
#جهاد_تبیین_سلامت
* بازدید کارشناسی گروه های الف و ب استان از مرکز خدمات جامع سلامت امام قیس وپایگاه ضمیمه *
◀️ این بازدید با حضور مهندس کلاهی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان،مهندس شاهقلیان کارشناس واحد آموزش بهداشت استان،مهندس حبیبی کارشناس ستاد گسترش استان،مهندس کرمی کارشناس واحد مبارزه با بیماریها،آقای صادقی کارشناس واحد بهداشت و سلامت روان،آقای فروزنده کارشناس واحد تغذیه و خانم یوسفی کارشناس واحد بهداشت و سلامت خانواده انجام شد.
🔸پس از انجام بازید میدانی از مرکز خدمات جامع سلامت امام قیس جلسه جمع بندی با حضور رئیس شبکه،معاونت بهداشتی شبکه،مسؤلین واحد‌های ستادی و کارشناسان واحدها در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن تشکیل و در خصوص گزارش عملکرد بازدید بحث و تبادل نظر وفرم های بازدید مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
🔺مقرر گردید مرکز بهداشت شهرستان بروجن در خصوص موارد ذکر شده اقدامات لازم را انجام دهد.

تعداد بازدید:
نویسنده:
صادق قاسمی
منبع:
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

آدرس : بروجن ،ابتداي جاده سياسرد ،شبكه بهداشت شهرستان بروجن
كدپستي : 8871683517                 تلفن :34259000-038
دور نگار :  34245617-038
تاریخ بروز رسانی 1403/02/09
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.